EMAIL MARKETING

Elke mogelijkheid die kunt bedenken, kan onze module personaliseren
Begin met targeten op basis van meer dan 70 gebruikersattributen, inclusief realtime en verleden gedrag van bezoekers, demografische gegevens, geolocatie, CRM-gegevens, verwijzing, weer, sociale gegevens, dynamische sessiegegevens zoals winkelwagenwaarde, intern zoeken, formulierinvoer, aangepast KPI’s of gegevens die zijn geïntegreerd vanuit uw externe CRM of database.

Gesegmenteerde mailings

 
Maak slimme segmenten in de Audience builder van EffectiveProfiles en synchroniseer deze automatisch- en dynamisch met Smartmail.

Zo heb je automatisch de meest recente emaillijsten en kun je met behulp van de A/b Test tool de bestwerkende segmenten mailen en optimaliseren.

Gepersonaliseerde content

 
Personaliseer de inhoud van je gesegmenteerde email campagnes eenvoudig en verbindt de acties van consumenten via je andere kanalen met je mailcampagnes. 
 
Het is simpel om de laatst bekeken producten op de website aan je mailings toe te voegen, ze te personaliseren met aanbevelingen of de inhoud van de email compleet aan te passen naar de journeyfase.

Drag & Drop Editor

 
Smartmail’s drag and drop e-mail editor biedt een intuïtieve interface om eenvoudig email nieuwsbrieven op te maken.
 
Elke e-mail die is gemaakt in de editor rendert een responsive design elke e-mail voor iedere client en elk apparaattype. De editor biedt zowel marketeer als email designers meer dan voldoende mogelijkheden.

Een selectie van onze klanten