HET VOLLEDIGE CUSTOMER DATA PLATFORM

EffectiveProfiles is een slim Customer Data Platform. Het helpt je aan betere resultaten, terwijl het je werk uit handen neemt door automation, AI en machine learning.. 

maximaal inzicht in klantreizen

Elk systeem bevat een schat aan data, maar laat uiteindelijk maar een stukje van de klantreis zien. Voor krachtige marketingcampagnes heb je inzicht nodig in de héle klantreis. Effective Profiles maakt dat mogelijk. Door slimme koppelingen breng je data vanuit al je systemen automatisch samen in een 360 graden klantprofiel.

  • Meer dan 50 stabiele koppelingen met de meestgebruikte marketingplatforms
  • Automatisch opschonen en samenvoegen klantdata
  • Realtime synchronisatie

AI & Machine learning

EffectiveProfiles maakt de meest geavanceerde marketingtechnieken bereikbaar voor iedereen. Met machine learning en AI voorspel je klantgedrag en speel je hier simpel op in.

EffectiveProfiles geeft bijvoorbeeld een seintje als klanten lang inactief zijn geweest of klaar zijn voor een (herhaal)aankoop. Vervolgens stelt het platform een actie voor die je direct kunt uitvoeren.

  • Voorspel klantgedrag
  • Automatische alerts en aanbevelingen
  • Voer aanbevolen acties direct uit
  • Toon aanbevolen producten op basis van AI

Schiet recht in de roos

Segmenteer je klanten tot op de kleinste details en schiet met je campagnes recht in de roos.

De segmenten uit EffectiveProfiles deel je simpel met je andere systemen, zodat je ook daar maximaal resultaat behaalt met effectieve targeting.

  • Uitgebreide segmentatiemogelijkheden
  • Deel segmenten met andere marketingplatforms

First party data verrijking

First party data wordt steeds belangrijker. Naast alle slimme data vanuit api’s en onze machine learning en Ai algoritmes biedt EffectiveProfiles de mogelijkheid om met behulp van de survey- en gamification module kennis van klanten verder aan te vullen. De voorkeuren, gezinssituatie, aankoopgedrag of andere klantkennis wordt zo direct aan het profiel toegevoegd en is meteen te gebruiken.

Veiligheid

Van toegangsbeheer tot data encryptie, EffectiveProfiles is gebouwd met enterprise-class security compliance. Alle verzamelde gegevens zijn uw eigendom. Dit waarborgen we door middel van een verwerkersovereenkomst.

Uw data wordt op het hoogste niveau beveiligd en wordt in Nederland gehost.
Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw data alleen benaderd kan worden door de personen die u toestemming geeft. Dit kan ingesteld worden met behulp van toegangsrechten. Inloggen geschiedt d.m.v. 2-factor authenticatie

EffectiveProfiles is geaccrediteerd als DDMA gold privacy waarborg partner

50+ stabiele koppelingen

EffectiveProfiles heeft stabiele koppelingen met alle bekende platformen. Zo haal je data automatisch binnen, worden segmenten met elk plaform gesynchroniseerd en creëer je simpel cross-channel campagnes. Is er nog geen koppeling voor jouw systeem? Wij zorgen ervoor dat die er komt.

Hoe helpt een customer data platform jouw marketing activiteiten?

 
Een Customer Data Platform (CDP) is database software: een die kwalitatieve records creëert van al uw klanten, hun kenmerken, en hun gegevens.

Een goed CDP integreert eenvoudig met uw bestaande gegevens en moet het mogelijk maken de opgeslagen gegevens gemakkelijk te gebruiken.

Een Customer data platform bouwt een volledig beeld op van uw klanten op individueel niveau. Het verzamelt klantgegevens vanuit first party data (transactiegegevens, gedragsgegevens, demografische gegevens) uiteen veelheid van bronnen en systemen, en koppelt die informatie aan het klantrecord.

Hierdoor ontstaat een 360-graden klantprofiel, ook wel een single customer view genoemd, dat vervolgens kan worden
kan worden gebruikt door tools van derden of ingebouwde automation en communicatietools 
om marketingactiviteiten uit te voeren en de prestaties in de campagne te analyseren.