HET ENIGE VOLLEDIGE CUSTOMER DATA PLATFORM

Van een single customer view naar slimme inzichten en klantgedreven geautomatiseerde campagnes die tot meer conversie en herhaalomzet leiden. 
 
 
 

Klantinzicht

EffectiveProfiles schoont je data op, matched profielen automatisch en vertaald al deze losse data naar een 360 graden klantprofiel. We zorgen voor de juiste insights in de behoefte van de klant, en de fase van de funnel waarin ze zich bevinden. 

AI & Machine learning

EffectiveProfiles zorgt dat al jouw duizenden klantprofielen exact de juiste boodschap en inhoud te zien krijgen. EffectiveProfiles helpt je door te laten zien waar omzetbehoud en stijging mogelijk is en hoe je dit voor elkaar kan krijgen. 

EffectiveProfiles herkent de kansen in jouw base en bezoekers en stelt concrete acties voor geholpen door onze slimme algoritmes. 

Segmentatie, personalisatie en automation

EffectiveProfiles biedt alle mogelijkheden en opties om communicatie naadloos aan elkaar te verbinden en zo echt klantjourneys te begeleiden en dit op een eenvoudige manier. Segmenteer je emailbase, personaliseer de inhoud van je mails en je website, automatiseer je marketingflows via web en mail. Stuur getargete segmenten naar facebook en google met 1 druk op de knop.

First party data verrijking

First party data wordt steeds belangrijker. Naast alle slimme data vanuit api’s en onze machine learning en Ai algoritmes biedt EffectiveProfiles de mogelijkheid om met behulp van de survey- en gamification module kennis van klanten verder aan te vullen. De voorkeuren, gezinssituatie, aankoopgedrag of andere klantkennis wordt zo direct aan het profiel toegevoegd en is meteen te gebruiken.

Veiligheid

Van toegangsbeheer tot data encryptie, EffectiveProfiles is gebouwd met enterprise-class security compliance. Alle verzamelde gegevens zijn uw eigendom. Dit waarborgen we door middel van een verwerkersovereenkomst.

Uw data wordt op het hoogste niveau beveiligd en wordt in Nederland gehost.
Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw data alleen benaderd kan worden door de personen die u toestemming geeft. Dit kan ingesteld worden met behulp van toegangsrechten. Inloggen geschiedt d.m.v. 2-factor authenticatie

EffectiveProfiles is geaccrediteerd als DDMA gold privacy waarborg partner

Api connecties

Met de integraties van EffectiveProfiles kunt u naadloos uitgebreide en intelligente klantcommunicatie orkestreren, via alle beschikbare kanalen.

Hoe helpt een customer data platform jouw marketing activiteiten?

 
Een Customer Data Platform (CDP) is database software: een die kwalitatieve records creëert van al uw klanten, hun kenmerken, en hun gegevens.

Een goed CDP integreert eenvoudig met uw bestaande gegevens en moet het mogelijk maken de opgeslagen gegevens gemakkelijk te gebruiken.

Een Customer data platform bouwt een volledig beeld op van uw klanten op individueel niveau. Het verzamelt klantgegevens vanuit first party data (transactiegegevens, gedragsgegevens, demografische gegevens) uiteen veelheid van bronnen en systemen, en koppelt die informatie aan het klantrecord.

Hierdoor ontstaat een 360-graden klantprofiel, ook wel een single customer view genoemd, dat vervolgens kan worden
kan worden gebruikt door tools van derden of ingebouwde automation en communicatietools 
om marketingactiviteiten uit te voeren en de prestaties in de campagne te analyseren.