Klant inzichten

Klanten en hun behoeften begrijpen. Om de journey te begeleiden wordt dit steeds essentiëler maar ook lastiger. Omdat je je kanalen vanuit 1 omgeving aanstuurt kan dit met EffectiveProfiles wel. Onze algoritmes en filters herkennen de klantsignalen en zorgen er zo voor dat u de relatie met uw klanten sterk verbetert. 

Eenduidige data

Koppel al je data uit verschillende bronnen via de standaard Api’s of middels import. Ons customer data platform schoont de data automatisch op en merged klanten over verschillende kanalen heen door de geavanceerde merging module.

Single customer view

EffectiveProfiles zorgt dat al jouw duizenden klantprofielen exact de juiste boodschap en inhoud te zien krijgen. EffectiveProfiles helpt je inzicht te krijgen waar omzetbehoud en stijging mogelijk is en op welke manier. 

EffectiveProfiles herkent de kansen in jouw base en bezoekers en stelt concrete acties voor, geholpen door onze slimme algoritmes. 

Voorspellen van gedrag

EffectiveProfiles biedt alle mogelijkheden en opties om communicatie naadloos aan elkaar te verbinden. Zo verbindt je op een makkelijke manier echt elke fase in de klantjourney . Segmenteer je emailbase, personaliseer de inhoud van je mails en je website, automatiseer je marketingflows via web en mail. Stuur getargete segmenten naar Facebook en Google met 1 druk op de knop..