Personalisatie  Segmentatie en Automation

Uiteindelijk moeten alle data en inzichten leiden tot Actie. Actie die conversie ondersteunt en de relatie met je klanten sterk verbetert. EffectiveProfiles geeft als enige platform jou de mogelijkheid die acties uit te voeren, optimaliseren en personaliseren over alle kanalen, zonder dat je hiervoor een expert hoeft te zijn. Volledig geïntegreerd en klaar om jouw organisatie naar het volgende niveau te brengen.

Personalisatie

Binnen EffectiveProfiles kun je maar liefst 3 kanalen volledig personaliseren. Je website, de nieuwsbrief en je automation mails. Personalisatie is mogelijk voor herkende en anonieme bezoekers. Slimme popups, recommendations, Cro optimalisaties en content personalisatie. 

De mogelijkheden zijn ontelbaar. Naast personalisatie op basis van gedrag is het ook mogelijk om te personaliseren op andere variabelen, zoals het weer, device of locatie.

 

Dit maakt het mogelijk om binnen elke fase van de journey de juiste communicatie te tonen, en personaliseer je gehele journeys i.p.v. individuele touchpoints.

Segment gedreven

In EffectiveProfiles kun je vanuit segmenten multichannel campagnes opzetten, je stuurt eenvoudig en direct segmenten naar Email, Facebook Custom Audiences, Google Ads, kassa- of loyalty systemen. Ieder segment wordt automatisch geüpdate, en gesynchroniseerd met het gewenste kanaal op het door jou gewenste moment

Multichannel marketing automation

EffectiveProfiles biedt een zeer uitgebreide marketing automation module. Op basis van triggers en gedrag is het eenvoudig hyper getargete funnels op te stellen om deze via email en website automatisch in gang te zetten. De A/b testmogelijkheden zorgen ervoor dat jouw campagnes zeer effectief zijn. 

 

Omdat alle templates al aanwezig zijn, het systeem je ondersteunt in optimalisatie en omdat alle data binnen 1 omgeving aanwezig is maakt dat EffectiveProfiles het meest geavanceerde marketing automation platform is, om jou te helpen een effectievere klantrelatie aan te gaan.

Email marketing

Voor het Optimaliseren, personaliseren en segmenteren heeft EffectiveProfiles connecties met alle bekende email platformen.

Preferred email partner van EffectiveProfiles is Copernica. Als preferred partner werken we intensief samen om een optimale Customer experience en platformintegratie te bewerkstelligen.

Copernica is krachtige software voor e-mailmarketing en biedt talloze integraties en functionaliteiten.