Wij helpen onze klanten met betere campagnes


Omdat iedere consument belangrijk is

 
 

Discover the best marketing campaign platform


Create campaigns your customers can't ignore

Doel

Elke interactie moet effectief en relevant zijn voor zowel de klant als het bedrijf, en leiden tot een stabiele omzetgroei.

Dit doen we door actionable inzichten uit klantdata te halen, gedrag te voorspellen, klantdata om te zetten naar interessant segmenten en eenvoudig via alle digitale kanalen binnen en buiten onze oplossing campagnes op te zetten.

Wij geloven in een combinatie tussen mensen, hun expertise en de juiste tools. daarom zullen wij onze klanten altijd actief ondersteunen met onze kennis om een maximaal resultaat te halen.

Onze klanten

EffectiveProfiles wordt gebruikt door tientallen bedrijven. Van multinational tot mkb bedrijf. Deze bedrijven zijn actief in Retail, Finance, FMCG, travel, en automotive.

Ongeacht de sector hebben al deze bedrijven gemeenschappelijk dat ze met behulp van EffectiveProfiles klantsegmenten zo relevant mogelijk door de journey heen begeleiden met als einddoel omzetstijging.

Team

Een team vol gepassioneerde mensen om jou te helpen met betere campagnes en hogere omzet. Daarnaast zijn alle 3 de managing partners vanaf het begin betrokken bij het bedrijf.

EffectiveProfiles is door de jaren heen op eigen kracht gegroeid.

Als ondernemers en investeerders in de groei van het bedrijf begrijpen we dan ook als geen ander dat investeren altijd moet leiden tot rendement.

Omdat alle 3 de partners actief meewerken in het bedrijf zorgen we er dan ook voor dat rendement centraal staat in de relatie die we met onze klanten hebben.

 

Partners

Wij werken met alle grote marketingplatformen, Digital agencies en privacy organisaties. We hebben connecties met de bekende advertising en social kanalen.

Als EffectiveProfiles zijn we in bezit van het gouden privacy waarborg van de DDMA en zijn we met onze netwerkpartner Iso27001 gecertificeerd.

EffectiveProfiles is daarnaast ook al een aantal jaar op rij FD Gazelle, en Erasmus top groeibedrijf.

Image
Image