CUSTOMER DATA PLATFORM

Leer je klanten beter kennen en stuur hun journey op basis van inzicht en gedrag.

Data bruikbaar samenbrengen

 
Koppel al je data uit verschillende bronnen via de standaard Api’s of middels import. Ons customer data platform schoont de data automatisch op en merged klanten over verschillende kanalen heen door de geavanceerde merging module.

Actiegedreven inzichten

 
In een 360 graden klantprofiel het overzicht en inzichten op individueel klantniveau. Gedrag uit het verleden, het huidige en gedrag en toekomstig gedrag waarmee je de consument op het juiste moment kan benaderen. 

Segmentatie

 
Doordat de data op een gestructureerde manier op profielniveau opgeslagen wordt, ben je zelf in staat om relevante segmenten (audiences) aan te maken én inzichten in klantkansen te vinden. Audiences kun je aanmaken met een combinatie van de 150 filters of op basis van de automatische Alerts & Insights

Personalisatie

 
De voorspellingen op klantniveau geven het perfecte startpunt voor personalisatie. In welk RFM segment bevind een consument zich, wanneer gaan ze weer kopen en welk product is het meest waarschijnlijk.  
 
 

Samen slimmer resultaat

Echte Inzichten

We denken en werken met je mee. Samen zorgen we voor de beste oplossing en campagnes voor jouw organisatie en je klanten.  Met de setup, het maken van een plan,  het bepalen van de juiste segmenten en met de uitvoer. 


Je doet het niet alleen en het is ook nog eens standaard onderdeel van onze dienstverlening. Samen gaan we voor een slimmer en beter resultaat. 

EffectiveProfiles is meer dan aantal campagnes op een rij. Met de meest uitgebreide segmentbuilder geven we diepe en slimme inzichten in het gedrag van je klanten. Inzichten die gebruikt kunnen voor elke marketingbeslissing in je organisatie. 


Vanuit deze segmenten heb je een onovertroffen aantal opties om deze inzichten om te zetten in extra omzet. 

Hoe helpt een customer data platform jouw marketing activiteiten?

 
Een Customer Data Platform (CDP) is database software: een die kwalitatieve records creëert van al uw klanten, hun kenmerken, en hun gegevens.

Een goed CDP integreert eenvoudig met uw bestaande gegevens en moet het mogelijk maken de opgeslagen gegevens gemakkelijk te gebruiken.

Een Customer data platform bouwt een volledig beeld op van uw klanten op individueel niveau. Het verzamelt klantgegevens vanuit first party data (transactiegegevens, gedragsgegevens, demografische gegevens) uiteen veelheid van bronnen en systemen, en koppelt die informatie aan het klantrecord.

Hierdoor ontstaat een 360-graden klantprofiel, ook wel een single customer view genoemd, dat vervolgens kan worden
kan worden gebruikt door tools van derden of ingebouwde automation en communicatietools (zie CDP vs MARKETING CLOUD)
om marketingactiviteiten uit te voeren en de prestaties in de campagne te analyseren.

Een selectie van onze klanten